top of page

Modern väska och fodral till skjutbanan, Beretta Transformer.

Ibland är en enkel design väldigt snyggt och stilrent. Beretta Transformer serien är gjord med "transformation" i tanke. Detta för att användaren skall kunna anpassa produkten i olika situationer. Produkterna har tekniska funktioner och funktionella detaljer, stilrena och svarta. Beretta Transformer Long Soft Case och Cartridge Bag, har jag använt nu ca. ett år. Alltid med till skjutbanan och väskan har följt med under flera helgresor. Fodralet är för hagelgevär, denna modell är tänkt för vapen med längre pipor.


Bild: Beretta, Hela transformer serien


Dessa väskor är gjorda av robusta och tåliga material. Dragkedjorna är stadiga YKK som gör det lätt att öppna och stänga väskorna. Samtidigt behöver användaren inte vara rädd att de skall gå sönder i första taget.


Beretta Transformer Cartridge Bag

Denna väska har jag haft med mej till skjutbanan, eftersom den är väldigt rymlig och alla mina saker jag har med mej ryms i den. Väskan har en kapacitet på 50 liter, vilket är mer än nog för att rymma allt till en kväll vid skjutbanan. Till skjutbanan brukar jag ha med mej en hel del patroner, skyddsglasögon, hörselskydd, skytteväst, kamera, stativ och diverse små saker. Allt detta får rum i väskan utan problem. I botten av väskan finns ett separat hårt fack, gjort i EVA (Ethylene-vinyl acetate) som öppnas med dragkedja. Här brukar jag förvara patronerna eller skor för att hålla dem separat från övriga sakerna.


Väskan går att förstora med att öppna en dragkedja som går runt hela väskan vilket gör att väskan blir större.

Inuti väskan finns det fyra öppna fack för mindre saker och en lång ficka med dragkedja. Detta för att hålla sakerna bättre organiserat inuti väskan.

Bild: Beretta

På utsidan av väskan finns det två fack med dragkedja och två utan. Rikligt med förvaringsutrymme med andra ord.


Väskan går att bära med hjälp av en axelrem som är löstagbar eller med handtagen uppe på väskan. Handtagen går att gömma i de öppna fickorna på utsidan av väskan ifall så önskas.


- Dimensioner: 39x45x29 cm

- Vikt: 1.6 kg

- Volym väskan rymmer: 50 liters

- YKK dragkedjor.

- Expanderbar duffel väska.

- Ficka på utsidan med dragkedja.

- Inre fickor.Beretta Transformer Long Soft Case

Detta vapenfodral hör till ett av de stadigaste jag hållit i mina händer, om inte hårda vapenväskor räknas med. Stiligt svart med stor och stadig YKK dragkedja, lätt att öppna och stänga. Den har EVA förstärkningar i mitten på utsidan, för att skydda låsdelen av vapnet.


Fodralet kan bäras med hjälp av handtagen eller med axelremmen som är löstagbar. Handtagen kan gömmas i fickorna på utsidan ifall det önskas. Det finns även ett handtag uppe i ändan och i andra finns en ögla att kunna hänga upp fodralet på. Insidan är gjord av ett material som absorberar fukt och olja från vapnet, vilket är ett extra plus i kanten efter en fuktig dag ute på jakt. Då vapnet sedan tas ur fodralet, måste det lämnas öppet för att kunna torka. Vapnet hålls stadigt inne i fodralet med hjälp av fickan för bakändan av kolven och ett spännband högre upp.


- Dimensioner: 19x140x6 cm

- Vikt: 1,4 kg

- EVA förstärkning på utsidan för att skydda låsmekanismen på vapnet.

- YKK dragkedja.

- Justerbar och löstagbar axelrem.

- Comfort handtag.

- Gömda yttre fickor med velcro tyg.

- Ficka för bakändan av kolven.

- Spännband för att spänna fast vapnet inne i hölstret.


Bild: Beretta

Sammanfattningsvis är dessa två produkter väldigt stiliga och jag använder dem ofta. Väldigt slittåliga vilket är bra under jakterna och transporter, samtidigt som de skyddar effektivt de saker som finns inne i väskorna. Söker du ett nytt fodral för hagelgeväret och en mångsidig väska till diverse användningsändamål, då tycker jag du skall ta och kolla på dessa.

260 visningar

Comments


Följ mig på instagram

Nicklas Peltola heter jag som är mannen bakom bloggen. Är bosatt vid kusten i Finland. Jakten är en stor del av mitt liv i dagens läge, därför vill jag även dela med mig av detta intresse genom bloggen åt er läsare.
 

  • Black Instagram Ikon
bottom of page